I-au furat televizorul din casă

8hoti-copii

Trei persoane, din Reghin, reţinute pentru 24 de ore, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt şi furt calificat, fapte prin care au cauzat un prejudiciu de aproximativ 1400 de lei.
La data de 22 noiembrie a.c., în urma activităților desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost identificate trei persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 17 şi 40 de ani, bănuite de comiterea infracțiunilor de furt.
În fapt, la data de 16 noiembrie 2016, cele trei persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din mun. Reghin şi prin forţarea uşii de acces ar fi intrat în locuinţa persoanei vătămate, de unde ar fi sustras un televizor şi un notebook, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 700 lei.
La data de 19 noiembrie 2016, pe str. Gheţarului, din Reghin, cei trei bărbaţi ar fi pătruns într-un autoturism, prin deschiderea portierei şi ar fi sustras un portofel, cauzând un prejudiciu de 650 lei.
Față de cele trei persoane a fost începută urmărirea penală săvârşirea infracțiunilor de furt și furt calificat, aceasta fiind confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin.
Totodată, persoanele în cauză au fost reţinute pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.