Iepuraşul de paşte a venit mai repede la Pegasus

Se poate spune ca , intr-adevar , „Iepurasul de Paste” a sosit mai devreme pentru Clubul Sportiv Pegasus din Tg. Mures avand in vedere ca toate cele trei echipe angrenate in Campionatul National de Handbal rezervat junioarelor editia 2016/2017, la grupe de varsta diferite, au reusit sa se califice in fazele superioare ale competitiei si anume, la Turneele Semifinale!

Astfel, junioarele 3 (n.2002-2003) antrenate de Andrea Luca au reusit calificarea la Turneul Semifinal care se va desfasura in perioada 19-23.04.2017 in localitatea Sfantu Gheorghe unde vor intalni echipe din Bucuresti, Timisoara, Buhusi, Sibiu si Baia Mare, junioarele 4 (n.2004-2005) antrenate de Biro Zita s-au calificat la Turneul Semifinal care urmeaza sa se desfasoare in perioada 05-07.05.2017, locatia fiind necunoscuta pentru moment, dupa un Turneu Eurozonal care a strans in localitatea Fagaras nu mai putin de 16 echipe din 6 judete, dintre acestea doar 4 reusind sa se califice mai departe, iar cea mai recenta performanta este calificarea junioarelor 5 (n.2006-2007), care in perioada 01-02.04.2017 au participat la Turneul Eurozonal organizat la Brasov si care nu s-au lasat mai prejos decat colegele lor mai mari, reusind de asemenea o calificare la Turneul Semifinal, care se va desfasura in perioada 12-14.05.2017, din postura de castigatoare a grupei in care au fost repartizate, demonstrand astfel ca la Pegasus exista continuitate la toate grupele de varsta si ca munca in echipa (copii, antrenori, parinti, parteneri si sustinatori) isi face simtite efectele pozitive. Componenta lotului de fete care au facut cinste Tirgu Muresului la competitia de la Brasov este urmatoarea : Tania Simon si Alexandra Chertes – portari, Marton Evelyn, Teodora Damian, Sonia Bendris, Babos Noemi, Lazar Alexia, Bungardean Ariana, Dolha Mara, Laszlo Melissa, Totolici Giulia.


Felicitari zanelor si bafta la Turneele Semifinale !!!
Cu aceasta ocazie, ACS Pegasus Tg.Mures doreste sa transmita tuturor „Sarbatori Fericite !” alaturi de cei dragi. „Paste Fericit !”

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.