În luna februarie punem iubirea în ramă în Centrul Comercial Auchan Târgu Mureș !

În Centrul Comercial Auchan Târgu Mureș sărbătorim dragostea și credem în suflete pereche, pe care le invităm să ne fie alături în perioada 10 – 24 februarie!
Centrul Comercial Auchan Târgu Mureș a pregătit numeroase surprize comunităţii, zile pline de emoţie pentru a sărbători dragostea.
Zilele de miercuri și sâmbătă sunt zilele în care sufletele pereche se distrează şi se fotografiază împreună, în cadrul unui decor special dedicat iubirii. #BucurieInstant este jocul de pe totemul digital cu componenta Kinect. Îndrăgostiţii se pozitionează în faţa ecranului, își aleg scenariul preferat și la final își pot face o poză și înrăma momentul romantic petrecut împreună. Happy Team* va surprinde dovezile tandre de iubire și le va răsplăti cu bucurii neașteptate.
Sufletele îndrăgostite se fotografiază și dau culoare iubirii prin intermediul totemului interactiv și al aplicaţiei digitale dedicate. Jocul #Iubiri de pus în ramă este o aplicaţie distractivă la care pot participa unul sau doi jucători. Acesta este pus la dispoziţia vizitatorilor pe o tabletă prin intermediul reprezentantului Happy Team. La finalizarea jocului, participanții se vor inscrie automat intr-o tombolă ce le poate aduce premii săptămânale : voucher la SPA pentru 2 persoane, ședintă foto profesională și un voucher pentru achiziţia de decoraţiuni interioare, plus marele premiu – un city-break în orașul iubirii, Paris.
Iubirea nu se poate măsura, dar poţi s-o dăruiești fără măsură… Vă așteptăm să imortalizaţi și să vă puneţi iubirea în ramă în luna iubirii !

Regăsiţi atașat afișul campaniei.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:
https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

*Despre Happy Team
Happy Team este un serviciu special dedicat clienților Centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni energici, pozitivi și deschiși, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților oferindu-le informații, ajutor sau surprize și cadouri instant.

Persoană de contact

Ramona Grozăvescu – Manager Comunicare&CSR
Tel.: 0749 20 90 92
Email: rgrozavescu@immochan.com

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.