ÎN TRAFIC revine la Sala Mică

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului ÎN TRAFIC după piesa cu același nume de Alina Nelega.

Spectacolul va avea loc vineri 10 martie 2017, ora 19.30, la Sala Mică!

Regia spectacolului îi aparține Alinei Nelega, iar decorurile și costumele sunt semnate de Tiberiu Toitan și Oana Micu.

Protagonista spectacolului este actrița Elena Purea, care este secondată de tinerii actori Andrei Chiran, Claudiu Banciu, Claudiu Știan, Simon Attila și Robert Oprea.

Piesa ÎN TRAFIC de Alina Nelega a primit premiul Piesa Anului 2013 la Gala Premiilor UNITER 2014. De asemenea, spectacolul ÎN TRAFIC a participat la ediția 2014 a Festivalului Național de Teatru București iar  în toamna lui 2015, la Festin pe Bulevard București.

           

Şapte personaje diferite sunt blocate în trafic ca urmare a unui accident. Fiecare se găseşte într-un moment de criză a vieţii sale. Ce fel de decizii vor lua?! Dacă vrei să descoperi diferite stadii de înţelegere ale vieţii, diferite personaje raportându-se la acelaşi eveniment, te aşteptăm În trafic pentru o călătorie inedită!

 

“O montare ce lansează în chip fericit un text şi confirmă existenţa unei mari actriţe: Elena Purea.” (Mircea Morariu în Adevărul)

 

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 9:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.