Încăierarea celor zece sărmășeni s-a soldat cu arest de 24 de ore

Opt persoane, din judeţul Mureş, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniștii publice şi încăierare, au fost reţinute de poliţiştii mureşeni, pentru 24 de ore.

În fapt, la data de 27 iunie a.c., în jurul orelor 02.00, poliţişti din cadrul Poliției orașului Sărmașu au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localității Sărmașu a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că scandalul s-ar fi iscat între 10 persoane cu vârste cuprinse între 15 și 49 de ani, din localitatea Sărmașu, care pe fondul unui conflict verbal spontan, s-ar fi agresat reciproc.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de 8 dintre persoanele implicate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Activităţile investigativ-operative au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Tîrgu Mureş.

Foto arhiva

Comentează cu Facebook