Informaţii online despre dosare la Curtea de Apel Mureş

Începând cu data de 03 ianuarie 2017 Curtea de Apel Târgu Mureş cu sprijinul Curții de Apel Cluj lansează serviciile Info dosar şi Fişă dosar la adresa de internet www.curteadeapelmures.ro. Cele două servicii oferă părților posibilitatea să acceseze informații detaliate despre procesele aflate pe rolul instanţelor din circumscripţia sa.

Informații suplimentare se regăsesc pe pagina Web sus menționată.

Căutând după numărul de dosar, se pot obţine informaţii legate de traseul dosarului (toate instanţele la care a fost înregistrat dosarul), data înregistrării, obiectul, stadiul procesual, termenele de judecată şi dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, detaliat pentru fiecare instanţă.

După selectarea instanței și a dosarului, prin apăsarea butonului Vizualizare Documente de la secţiunea documente la dosar şi autentificarea cu parolă ( parolă pe care justițiabilii o vor regăsi pe citație / comunicare), pot fi vizualizate unele documente de la dosar. Este posibilă vizualizarea documentelor întocmite de instanţă (încheieri, sentinţe, decizii, adrese ş.a.).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. avcmanzini@gmail.com

    Dosar nr. 381/1371/2016/a2
    As dori a intra in posesia unei copii de pe sentinta pronuntata in cauza, la fond, de Tribunalul Specializat Mures, care nu mi-a fost comunicata, desi impotriva acesteia s-a facut apel de catre debitoarea Super Trafic, S.R.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.