INFRACŢIUNI RUTIERE. Poliția ne informează!


#La data de 08 iunie a.c., la ora 20:20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe DN 15, în localitatea Ernei, un  ATV condus de un tânăr de 19 ani.
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că ATV-ul nu este înmatriculat, iar tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
#La data de 09 iunie a.c., la ora 21:15, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, în localitatea Corunca, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.
#La data de 09 iunie a.c., polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe raza localităţii Ivăneşti, un moped condus de un tânăr, de 19 ani.
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 #La data de 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe DJ 153, în localitatea Eremitu, un autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.
#La data de 09 iunie a.c., la ora 22:57, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe DC 56, pe raza localităţii Apold, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului..
#La data de 10 iunie a.c., la ora 09:30, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş, au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Marinescu din localitate, un autoturism condus de o tânără, de 20 de ani.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că tânăra avea permisul de conducere reţinut în urma săvârşirii unei alte abateri. A fost întocmit dosar penal.
#La data de 10 iunie a.c., la ora 14:15, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DJ 151D, pe raza localităţii Nicoleşti, un moped condus de un bărbat, de 21 de ani.
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
#La data de 10 iunie a.c., la ora 18:10, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DN 15 E60, pe raza localităţii Ungheni, un ATV condus de un bărbat, de 34 de ani.
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că ATV-ul nu este înmatriculat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.