Infracţiuni rutiere sancţionate de poliţişti

#La data de 17 noiembrie a.c., la ora 23:30, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Luduş, au oprit în trafic, pe DJ 15, pe raza comunei Tăureni, un autovehicul, condus de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Valea Largă, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,61 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

#La data de 17.11.2018, la ora 14.45, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, au oprit pentru control, în trafic, în comuna Beica de Jos, un autoturism, condus de un bărbat,de 28 de ani, din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mandat de executare a pedepsei închisorii

La data de 17 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Cluj-Napoca, privind un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Bârlad, jud. Vaslui, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii furt.

Persoana în cauză a fost depusă în Penitenciarul Tg. Mureş.

Comentează cu Facebook