Infractiuni surprinse de politisti

#La data de 15 noiembrie a.c., la ora 18:15, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara, au oprit în trafic, pe DC 51, pe raza localităţii Albeşti, un autoturism, condus de un bărbat, de 56 ani, din comuna Albeşti.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism sunt expirate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

#La data de 15 noiembrie a.c., la ora 14:30, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DC 78, pe raza localităţii Ogra, un moped, condus de un bărbat, de 59 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat

Mandat de executare a pedepsei închisorii

La data de 15 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Reghin – Biroul de Investigaţii Criminale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Reghin, privind un tânăr, de 20 de ani, din comuna Solovăstru, judeţul Mureş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an şi 11 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă.

Persoana în cauză a fost depusă în Penitenciarul Tg. Mureş.

În ultimele 48 de ore, polițiștii au intervenit la 70 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 300 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 35 de infracțiuni.
În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
S-a intervenit la 70 evenimente, dintre care 57 au fost sesizate prin 112.
În urma activităților, au fost constatate 37 de infracţiuni, 4 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 4 persoane urmărite la nivel naţional.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 306 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 82.900 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 5750 lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.
Astfel, au fost reținute 15 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Comentează cu Facebook