Inundații în județ. UPDATE ora 23.00

Ca urmare a evenimentelor meteo din această seară, în localitatea Torba-Magheran au fost inundate mai multe gospodării precum și Căminul Cultural. Intervin pompierii din Miercurea Nirajului. Pompierii de la detașamentul Tîrgu Mureș intervim la o inundație de gospodărie în localitatea Ghindari, transmite purtătorul de cuvânt mr. Virag Cristian Petrică de la ISU Mureș.

UPDATE ora 23.00

În localitatea Torba nivelul apei pârăurilor a scăzut semnificativ, revenind la cotele normale. Nu mai sunt probleme deosebite. S-a evacuat apa din Căminul Cultural care este și sediu pentru secția de votare, astfel că procesul electoral se va desfășura conform programului. În momentul de față se lucrează la evacuarea apei din subsolul unei locuințe. În localitatea Ghindari au fost afectate 5 grădini și 2 subsoluri unde s-a acționat pentru evacuarea apei de către echipajele ISU împreună cu angajații primăriei Chibed.Nu mai sunt probleme deosebite, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

“În localitatea Torba s-a produs o viitură foarte puternică, printre altele au fost afectate peste 30 de gospodării şi căminul cultural unde se află secţia de votare 447 cu 140 de alegători arondaţi. Apele s-au retras şi sperăm ca mâine dimineaţă (sâmbătă – n.r.) nu va fi perturbat procesul electoral. Acum se curăţă şi se aeriseşte”, a declarat suprefectul judeţului Mureş, Nagy Zsigmond.

(Foto 1 arhiva, Foto 2 Agerpres)

Comentează cu Facebook