fbpx

Investiție de peste 7 mil.lei la Sângeorgiu de Pădure

La Primăria orașului Sângeorgiu de Pădure a fost semnat azi un contract pentru executarea unei investiții de peste 7 milioane de lei. Este vorba despre moderninzarea și extinderea Spitalului Orășenesc din localitate. La semnarea contractului cu domnul Tron Gh. Dumitru a fost prezent și arhitectul de la Danina Star, responsabil pentru planuri și autorizațiile pentru această importantă investiție.

”Valoarea totală a investiției este de peste 7 milioane de lei, din care contractul semnat astăzi este de 2.275.619 lei (fără TVA), care include planuri tehnice, studii geologice, autorizații necesare, costuri de construcție și două foraje geometrice cu sondă, deoarece încălzirea clădirii va fi realizat cu energie geotermală, mai exact, se va utiliza căldura subterană.

Din restul de aproape 5 milioane de lei, achiziționăm echipamente medicale de ultimă generație. Ca parte a investiției, va fi renovată structura acoperișului iar spațiile existente vor fi reorganizate pentru o utilizare mai eficientă. Se va construi un etaj pe clădirea unde se primesc în momentul de față situațiile de urgență. Conform planurilor, la nivelul inferior vor exista depozite alimentare, bucătării, vestiare și o cameră tehnică. La parter săli de așteptare, raze X, un laborator medical, cabinete medicale și la etaj se vor amenaja cabinete medicale, vestiare și laboratoare adecvate prelucrării analizelor.”, a explicat primarul localității, Csibi Attila Zoltán.

Investiția după 5 luni de la planificarem studii, foraje și autorizații, va trebui finalizată în 18 luni.

Comentează cu Facebook