Iohannis a vizitat o rezervaţie din judeţul Mureş

Înaintea sărbătorilor de paşti preşedintele României Klaus Iohannis a vizitat rezervaţia naturală de bujori de stepă de la Zau de Câmpie. Zau de Câmpie (în trecut Zău; în maghiară Mezőzáh) este un sat în partea de vest a județului Mureș, în Câmpia Transilvaniei, pe Pârâul de Câmpie.

Președintele Klaus Iohannis le-a urat românilor, sâmbătă seara, ca sărbătorile pascale să le aducă “bucurii, liniște și pace sufletească”.

Președintele Klaus Iohannis se va afla în perioada 17-22 aprilie într-o vizită privată în Regatul Spaniei, a anunțat, luni, Administrația Prezidențială.

Șeful statului și-a petrecut sărbătorile pascale la Sibiu, alături de familie, ca și anul trecut. Soții Iohannis au participat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică, precum și la slujba de duminică.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Protecția unicității florei românești, și în cazul de față a bujorului de stepă, este un mesaj care, trebuie să recunosc, m-a emoționat. Chiar eu, care an trăit în județul mures peste 25 de ani, până acum un an, nu am avut cunoștință de această plantă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.