Își fac curaj cu bătura la volan!

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.20, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari, au oprit în trafic, pe DJ 136, un autoturism, conducătorului auto, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 22.36, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti , au identificat pe raza localităţii Periş, un conducător auto, care a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe DC 22, pe raza comunei Vărgata, un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Autoturismul neînmatriculat, plăcuțele de înmatriculare provizorii fiind eliberate pentru un alt autoturism, în cursul anului 2016.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație și conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Comentează cu Facebook