fbpx

Jandarmii alături de copii la Sovata

Miercuri,24 noiembrie a.c., jandarmii mureșeni din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au fost prezenți în mijlocul copiilor de la Căminul ”Sfântul Iosif” Sovata, județul Mureș.

Cei mici au primit informații despre misiunea jandarmilor în societate și li s-a prezentat tehnica din dotare.  Cu zâmbetul pe buze și cu ajutorul jandarmilor au văzut și îmbrăcat vesta, și-au pus casca și cu scutul în mâna s-au transpus, pentru câteva momente,  în locul lor.

Colega noastră din Compartimentul de Prevenire și Combatere a Faptelor Antisociale le-a explicat copiilor importanța protecției datelor personale în mediul on-line. Le-a subliniat cât este de important să evite situațiile conflictuale, oriunde s-ar afla, care sunt modalitățile de reacție și i-a încurajat, în cazul în care apar situații conflictuale, să comunice cu cei apropiați, să nu ezite să ceară ajutorul celor în care au încredere: părinți, profesori, jandarmi pentru a găsi soluția cea mai bună, împreună.

Atracția vizitei a fost KIRA o cățelușă jandarm prietenoasă, care îndrumată de colegul nostru a arătat copiilor cât este de pregătită și disciplinată.

Activitatea s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și imortalizarea momentelor petrecute împreună, iar copiii au obținut promisiunea de la jandarmi: că vor reveni cu astfel de activități!

              COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW