JCI Tîrgu Mureș a fost desemnată cea mai bună organizație locală nouă, la Congresul Mondial JCI din Amsterdam

În data de 10 noiembrie s-a încheiat Congresul Mondial JCI din Amsterdam, la care România a câștigat primele premii la acest nivel, datorită unor oameni frumoși, implicați, care au dat din timpul lor pentru acțiuni în folosul comunității și care merită din plin această recunoaștere în fața întregii lumi!

O veste bună, este faptul că echipa de la Tîrgu Mureș, JCI a fost desemnată CEA MAI BUNĂ ORGANIZAȚIE LOCALĂ NOUĂ LA NIVEL MONDIAL!

„Felicitări fondatorilor, tuturor membrilor, foștilor membri și mii de mulțumiri celor care se implică în activitățile noastre! Doar împreună reușim să schimbăm comunitatea în care trăim, prin acțiune, responsabilitate și dăruire. Îi felicităm și pe colegii noștri de la JCI Cluj, care au câștigat premiul pentru cel mai bun program de responsabilitate socială, cu proiectul de luptă împotriva risipei alimentare: Food Waste Combat!”, se arată pe pagina de socializare JCI.

JCI Tîrgu Mureș este organizația non-profit adresată tinerilor profesioniști și antreprenori, făcând parte din rețeaua Junior Chamber International (www.jci.cc) și Junior Chamber Romania jciromania.ro.

La nivel internațional JCI este cea mai mare organizație pentru tineri lideri și antreprenori. Are peste 60 de ani de existență, fiind prezentă în peste 6.000 de comunități locale din 115 țări și având peste 200.000 de membri.

 

Cristina Vancea, sursa JCI

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.