Johannis, candidat la şefia PNL

Klaus Johannis biografieCongresul extraordinar al PNL în care va fi aleasă noua conducere a partidului va fi organizat peste o lună de zile, pe 28-29 iunie.

Deputatul PNL Ludovic Orban a anunţat, miercuri, în Delegaţia Permanentă a partidului, că renunţă la candidatura anunţată pentru şefia PNL, de la congresul extraordinar, pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis.

“Astăzi în deschiderea Delegaţiei Permanente am anunţat că voi candida la preşedinţia PNL. Am cerut o derogare de vechime pentru a fi în această poziţie. Cred că reacţia colegilor din partid a fost una foarte bună. În concluzie, ne pregătim pentru congres”, a spus Iohannis, la finalul şedinţei.

“Eu cred că PNL va continua foarte bine. Avem toate şansele să mergem mai departe, mai bine şi, în final, vom şi câştiga”, a mai spus Iohannis.

Întrebat dacă Antonescu rămâne candidatul PNL la prezidenţiale, Iohannis a răspuns: “Nu discutăm despre o candidatură la preşedinţie astăzi. Discutăm chestiuni organizatorice”.

 

Ioan Ghişe ar fi cel de-al doilea candidat.

 

Crin Antonescu a declarat, marţi seară, la JOCURI DE PUTERE, că Iohannis este o variantă de candidat la Preşedinţie.

“Sunt pregătit să susţin pe orice are şanse mari la preşedinţia României. Klaus Iohannis este o variantă, dar este o variantă pe care trebuie să o analizăm serios. S-a minţit destul cu sondajele, cu aceşti infractori ai sondajelor. Încrederea nu este totul. Acolo trebuie un om care să convingă, să se bată, să aibă mai multe şanse mediatice, care să nu aibă un handicap. Klaus Iohannis e cel mai puţin cunoscut, nu ştiu dacă vrea, declaraţiile sale arată o puternică reţinere”, a declarat Antonescu, la Jocuri de Putere.(EM)

Sursa hotnews

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.