Județul Mureș are “o diversitate enormă” pentru turism

Județul Mureș poate oferi turiștilor “o diversitate enormă”, programe pentru toate gusturile și vârstele, afirmă managerul Asociației Visit Mureș, Szocs Levente. Acesta a susținut luni o conferință de presă în care a vorbit despre prezența în premieră, săptămâna trecută, a Asociației la Târgul național de turism al României – ediția de toamnă – și despre feedback-ul primit de la turiști.

“De joi până duminică s-a desfășurat târgul de turism de toamnă, în cadrul Romexpo, am fost prezenți prima dată ca și Visit Mureș, am fost prezenți ca județ, împreună cu centrele de informare din Reghin, Sighișoara și Sovata. Eu cred că este important să apărem unitari și cu un concept de județ, ca să convingem turiștii să petreacă cât mai mult timp în județ. Prezentarea noatsră s-a axat pe cum pot să-și petreacă turiștii cât mai multe zile din concediu în județul Mureș. (…) Am discutat și cu agenții, touroperatori, să vedem cum putem să le prezentăm locații pe care ei probabil nu le cunosc. Județul Mureș are o diversitate enormă. Deci ai și cultură, ai și outdoor, ai și spa, deci cam pentru toate categoriile de vârstă”, a declarat Szocs Levente.

Potrivit acestuia, la târgul de toamnă reprezentanții Mureșului au împărțit peste 10.000 de pliante și au folosit experiența pentru a obține reacții de la turiști în ce privește proiectele pe care le au în derulare. Astfel, turiștii au putut testa un infotouch – un infodesk ce oferă informații și hărți din județ, în limbile engleză, română și maghiară. Un alt proiect în derulare se referă la dezvoltarea unei aplicații care să fie disponibilă pe IOS și Android și care ar urma să fie pregătită pentru sezonul estival, a mai precizat Szocs Levente.

Comentează cu Facebook