Junioarele IV de la Pegasus calificate la turneul semifinal

In acest sfarsit de saptamana a avut loc, in localitatea Fagaras, Turneul Eurozonal din cadrul Campionatului National de Handbal dedicat junioarelor IV (n.2004-2005), turneu care a avut la start echipe din judetele Alba, Sibiu, Brasov, Mures, Harghita si Covasna. Dintre cele 16 echipe prezente la competitie, doar 4 s-au calificat in faza urmatoare a Campionatului National si anume la Turneul Semifinal care se va disputa in perioada 06-09.05.2017, locatia fiind inca necunoscuta, una dintre ele fiind Pegasus Tg.Mures !!! Echipa antrenata de Biro Zita a reusit, dupa o comportare exemplara, sa se califice alaturi de colegele de la Csm Fagaras, Corona Brasov si Arsenal Taureni in etapa urmatoare unde se vor confrunta cu cele mai bune 4 echipe venite din judetele Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj, Bistrita, Cluj-Napoca !!!
Felicitari fetelor, care sunt singurele reprezentante ale orasului Targu Mures la aceasta categorie de varsta in Competitia Nationala si BAFTA!!! la Turneul Semifinal !!!

Componenta lotului care a reusit aceasta minunata calificare este urmatoarea : Neagu Diana, Ganj Tania si Stoica Daria – portari, Moldovan Anita, Simon Cristina, Covrig Mara, Marton Evelyn, Zidarescu Mara, German Daria, Tarnavean Anastasia, Savisca Teodora, Bunea Paula, Pop Alexandra, Fodor Greta, Babos Noemi, Cherches Larisa, Stavariu Selena si Luca Tatiana.
De asemenea dorim sa precizam ca luna Aprilie va fi foarte incarcata de activitate in cadrul fazelor superioare Campionatului National de Handbal editia 2016-2017 pentru componetele echipelor de junioare ale ACS Pegasus Tg.Mures, cele mai mici dintre ele, junioarele V (n.2006-2007) calificate la Turneul Eurozonal care va avea loc la Brasov in perioada 08-09.04.2017 si cele mai mari, junioarele III (n.2002-2003) care sunt deja calificate la Turneul Semifinal care se va desfasura in perioada 19-23.04.2017 intr-o locatie necunoscuta inca si care urmeaza sa fie anuntata de Federatia Romana de Handbal in cursul acestei saptamani.

Pe aceasta cale „ACS Pegasus Tg.Mures” doreste sa multumeasca parintilor, partenerilor si tuturor celor care sustin activitatea clubului !!! FORZA PEGASUS !!!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.