Jurizează la PopDrama și pleacă la Londra

logo_popdrama

Concursul PopDrama este organizat de Universitatea de Arte din Târgu-Mureș împreună cu Centro Diego Fabbri (Italia), Fundacion Caja Granada (Spania), University of Wolverhampton (Marea Britanie) și co-finanțat prin programul Europa Creativă a Uniunii Europene.

 

În 18 și 19 noiembrie 2016, la Teatrul Studio al Universității de Arte din Târgu-Mureș, vor avea loc patru spectacole lectură pe texte care au câștigat selecțiile naționale ale Concursului European de Dramaturgie PopDrama în România, Spania, Italia și Marea Britanie.

 

Studenții din Târgu-Mureș sunt invitați să jurizeze aceste piese de teatru și pe baza votului lor se va acorda premiul publicului. Urmărind cele patru spectacole-lectură interpretate de actori profesoniști în 18 și 19 noiembrie 2016 la Teatrul Studio, iar apoi votând textul preferat fiecare din jurații-spectatori are șansa de a  câștiga o excursie culturală pentru două persoane la Londra.

 

Fii la curent cu dramaturgia contemporană europeană!

 

Înscrierea în juriul publicului este gratuită, și se poate face accesând linkul: https://goo.gl/4AF2os  , secțiunea Juriu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.