Kia va lansa Forte Koup cu motor de 201 CP

2010_Kia_Forte_Koup_1_--_11-25-2009Compania Kia Motors va lansa la sfârşitul acestui an automobilul Kia Forte Koup echipat cu o nouă motorizare pe benzină, supraalimentată, capabilă să producă 201 CP, a anunţat miercuri importatorul local pe piaţa românească, Kia Romauto.

Noul Forte Koup (cunoscut şi sub nume le Cerato Koup în funcţie de pieţele pe care este comercializat) este mai lung, mai lat şi mai rafinat decât predecesorul său şi îşi va face debutul cu ocazia Salonului Auto de la New York. După lansările lui Forte sedan şi a versiunii cu cinci portiere, noul Coupe completează design-ul puternic europenizat, foarte apreciat, cu o motorizare nouă, performanță – GDI de 1,6 litri.

În această echipare, Kia Forte Koup SX devine cea mai puternică versiune a acestui model produsă vreodată. Vânzările sunt aşteptate să debuteze în ultimul trimestru al anului 2013, iar preţurile noului model vor fi comunicate în preajma lansării spre comercializare. ,,Kia Forte Koup este cel mai sportiv model al premiatei familii Forte şi a reuşit de-a lungul vremii să crească popularitatea mărcii noastre printre entuziaştii auto”, a declarat Michael Sprague, vicepreşedinte executiv al Departamentului de Marketing şi Comunicare Kia Motors. Ca şi în cazul modelului cu cinci portiere, noul Forte Koup este disponibil în două versiuni de echipare: EX şi SX, existând posibilitatea de a opta între două motorizări şi două versiuni de transmisie.

Kia este cel mai vechi producător de vehicule motorizate din Coreea de Sud. Anual sunt produse peste 2,7 milioane de autovehicule în nouă unităţi de producţie construite în c inc i ţări. Compania are peste 47.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 42 de miliarde dolari.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.