L-au tâlhărit pe un bătrân de 850 de lei

La data de 06.01.2017, ora 00.39, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Reghin, a fost sesizat prin Dispeceratul de Urgenţă 112, despre faptul că în locuința unui bărbat, de 84 de ani, din localitatea Reghin, ar fi pătruns două persoane care l-ar fi agresat.
Imediat, pe traseul de deplasare spre locul comiterii faptei, respectiv pe strada Apalinei, echipajul de poliţie a observat două persoane suspecte, motiv pentru care poliţiştii i-au legitimat.

Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că cei doi, au 17 şi 21 de ani, ambii sunt domiciliaţi în Reghin iar ulterior cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Reghin.

În fapt, persoanele în cauză ar fi pătruns fără drept în locuinţa victimei, ar fi agresat-o şi ar fi sustras din locuința acestuia 850 de lei.

În urma percheziției corporale efectuate asupra celor două persoane depistate pe strada Apalinei, a fost găsită suma de 850 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cele două persoane fiind reținute pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.