L.I.F.T 2019, social media training în curând la Tîrgu Mureș

Creatorii de conținut online social media vor susține speech-uri în cadrul Conferinței din data de 2 octombrie 2019 ora 10:00, din cadrul ”Teatrul 74” situat în Cetatea Tîrgu Mureș, eveniment destinat instituțiilor publice și mediului de business industrial și tehnic cu activități de producție.

                Speakerii confirmați pentru acest eveniment sunt: Cristian China-Birta în calitate de fondator și asociat Kooperativa 2.0 consultant și blogger, Alina Sîmpetru specializată pe strategia de conținut și video marketing în cadrul OMV Petrom, Mircea Munteanu având vaste cunoștințe din domeniul sociologiei, Marius Pop specialist analitic și optimizarea conversiilor, Cristian Florea social media manager în cadrul Kooperativa 2.0, Adi Coco fotograf cu peste 15 ani de experiență în domeniu, Călin Ștefănescu antreprenor și cofondator Happy Recruiter, Paula Rusu expert în comunicare și relații publice, Gheorghe Damian Primar al comunei Ciugud din Alba și Cezar Sigmirean Lector univ. dr. U.M.F.S.T Tîrgu Mureș.

                Pentru înscriere și mai multe detalii – www.liftsocialmedia.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/LIFTSocialMedia/.

                Taxa de participare 65 euro.

Anton Doru

Comentează cu Facebook