La Sighișoara s-a cântat blues

La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 31 martie – 1 aprilie 2017, s-a desfășurat „Sighişoara Internațional Blues Festival”, ajuns la cea de-a XII-a ediție, eveniment care a deschis seria manifestărilor de amploare din „calendarul cultural sighişorean”.

Festivalul a reunit pentru două zile unii dintre cei mai valoroși artiști de pe scena bluesului internațional. Astfel, în 31 martie 2017, de la ora 19.30, în Sala de spectacole „Mihai Eminescu”, a concertat Rhythm Junks, Belgia; Mississippi Heat, S.U.A.; în 1 aprilie, 13.00 Piața Cetății Jam – session; ora 14.00 Sala Mare de festivități a municipiului Sighișoara – Workshop având ca temă Muzicuța; ora 19.30 Sala de spectacole „Mihai Eminescu” – Danielle Nicole Band, S.U.A. – Concert; Albert Cummings, S.U.A. – Concert.

Municipiul Sighișoara, în baza Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 35/14.03.2017, a participat la cheltuielile de organizare a ediției din acest an a Festivalului „Sighişoara International Blues Festival” cu suma de 60.000 de lei.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.