La Târgu Mureş nu au fost drumuri blocate dar 30 de copaci au fost doborâţi şi au avut loc 3 accidente rutiere

utilaj

Primăria Tîrgu Mureş a intervenit prompt pe străzile din oraş, astfel încât prima ninsoare nu a creat ambuteiaje în circulaţie. Din data de 13 noiembrie, maşinile de deszăpezire au fost prezente neîncetat în tot oraşul, până în dimineaţa zilei de 14 noiembrie. 6 utilaje cu cinci tone fiecare au intervenit pe toate arterele din oraş 24 de ore, fără întrerupere. Alte 4 utilaje cu10 tone fiecare au patrulat în Tîrgu Mureş timp de 16 ore. Au fost folosite 370 de tone de material antiderapant, din care 210 tone de piatră şi 160 tone de sare. Pe alocuri, stratul de zăpadă a măsurat 20 de cm, dar cu toate astea nu au existat drumuri blocate. Momentan în Tîrgu Mureş, o maşină de intervenţie asigură permanența, însă în cazul în care ne vom confrunta cu noi precipitații sub formă de ninsoare, vor fi mobilizate și celelalte utilaje.

Poliţiştii locali au izolat locurile în care au căzut copacii şi au redirijat traficul rutier acolo unde a fost nevoie. Echipele Administraţiei Domeniului Public şi cele ale Administraţiei Serelor, Parcurilor şi Zonelor Verzi din cadrul Primăriei Tîrgu Mureş au intervenit în cursul zilei de 13 noiembrie pentru remedierea problemelor.
Din păcate au fost înregistrate şi pagube materiale în urma acestor incidente.

1

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. La ora 12:00, duminica, era blocata doar iesirea spre Sighisoara, din cauza unui tir blocat in sensul giratoriu, iar pe toate arterele, din doua benzi pe sens, doar una era functionala, cealalta era plina de zapada topita/mazga. Dar e ok, nu are sens sa ne vaitam ca autoritatile au fost luate prin surprindere atata timp cat la vulcanizari sunt cozi de zeci de masini.

    In rest, doar de bine!

    Cu stima,
    Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.