Lansare de album Moon Museum la J’ai Bistrot

moon-museum-ianuarie-2014-WEBEvenimentul are loc vineri, 10 ianuarie, dupa ora 21:00, în sufrageria J’ai Bistrot. Moon Museum este un proiect initiat de Eugen Nutescu (Oigan), chitara si voce in trupa KUMM. Albumul “Moon Museum” contine 13 piese care reflecta drumul parcurs de Oigan in perioada iarna/primavara 2012 si in mare parte se refera la bunele si relele relatiilor dintre oameni, in special dintre femei si barbati. E e un album de hoinareala desi majoritatea pieselor s-au nascut in diferite apartamente din Bucuresti, cateva la Sofia si la Viena.

Numele trupei “Moon Museum” vine de la o placuta de ceramica de aproximativ 3 centimetri, continand desenele a 6 artisti pop din anii 60 – printre care Andi Warhol, Robert Rauschenberg si Claes Oldenburg – depus pe luna de catre Apollo 12.

La concertul de lansare din 10 ianuarie de la J’ai Bistrot vor urca pe scena alaturi de cei 3 membri Moon Museum: Andrei Robin Proca la chitara, Dan Georgescu la bas si John Ciurea la tobe. Prețul biletelor este de 15 lei. Discurile half-handmade care se vor gasi la fata locului, apărute la casa de discuri Fiver House cu ajutorul celor de la MobilaDalin, vor costa 25 lei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.