fbpx

Liderul unei aşa-numite secte din Mureș a ajuns printre cele mai căutate persoane la nivel internațional

Liderul unei aşa-numite secte din județul Mureș, un individ condamnat pentru trafic de persoane și abuzuri sexuale asupra minorelor, a ajuns printre cele mai căutate persoane la nivel internațional.

Bărbatul are de executat nouă ani de închisoare, dar a dispărut de anul trecut. Apostolache Eusebiu Sebastian este în vizorul Poliției Române, la categoria most wanted.

De aproape nouă luni, nimeni nu i-a dat de urmă, deși are o condamnare definitivă pe numele lui. Alături de el este căutată și o femeie care i-a fost complice și se ocupa de racolarea tinerelor. Ea are de executat opt ani de închisoare.

Întreaga poveste a ieșit la iveală în 2016, când procurorii au intrat pe fir și au reușit să pătrundă în grupul organizat de individ, unde erau exploatate sexual mai multe tinere de la Univesritatea de arte din Târgu Mureș.

Printre victime a fost și o copilă de numai 12 ani, chiar fiica femeii care îl ajuta să câștige încrederea fetelor.

Potrivit anchetatorilor, ororile se petreceau într-o casă din localiatea Eremitru, aflată la aproximativ 30 de km de Târgu Mureș.

Aici, tinerele primeau mâncare doar o dată pe zi, iar ritualul sexual de iniţiere începea noaptea. Nu aveau voie să ia contact cu alte persoane și erau îndoctrinate sistematic. Mai mult, tinerele erau obligate să aducă bani, iar unele făceau chiar împrumuturi pentru bunăstarea acestui aşa-zis guru.

În 2016, pindividul a fost arestat preventiv, iar un an mai târziu, a fost eliberat sub control judiciar. În 2021, magistrații l-au condamnat definitiv la închisoare. De atunci, este de negăsit.

Vezi video pe: StirilePROTV

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW