Lista persoanelor fizice respinse în cadrul Programului „Casa Verde Clasic”

 

Administraţia Fondului pentru Mediu a analizat toate cele 364 de dosare pentru Judeţul Mureş în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice  – „Casa Verde Clasic” pentru perioada de înscriere 10 – 24 octombrie 2016.

Ca urmare, în data de 10 octombrie 2017, a fost publicată Lista solicitanţilor – persoane fizice respinse în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice – „Casa Verde Clasic” pentru perioada de înscriere 10 – 24 octombrie 2016, pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, secţiunea Persoane fizice Programul Casa Verde. La nivelul Judeţului Mureş au fost respinse 58 de dosare, conform listei care poate fi consultată la link-ul http://www.afm.ro/main/programe/program_casa_verde/2017/2017_10_10/respinse_cd_10102017_casa_verde_mures.pdf.

Conform art. 19, alin. (1) din Ordinul Nr. 1817 din 20 septembrie 2016 pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice – „Casa Verde Clasic”, persoanele fizice care se regăsesc pe lista mai sus amintită, pot depune contestaţii „privind decizia Comitetului director la sediul Autorităţii, în termen de 10 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor, respectiv de la postarea listei cu dosarele de finanţare respinse pe site-ul Autorităţii.”.

Contestaţiile se pot trimite prin:

  • curier sau depuse la registratura A.F.M., în cazul în care solicitantul își susține contestația prin documente în original (cu condiția ca data înregistării documentelor la A.F.M. să se încadreze în termenul prevăzut la art. 19 alin. (1) din Ghidul de Finanţare);
  • e-mail, exclusiv la adresa stefanescu@afm.ro, dacă solicitantul nu își bazează contestația pe documente în original.

Pentru eficientizarea procesului de soluționare a contestațiilor, se recomandă folosirea unui singur mijloc de transmitere din cele enumerate mai sus.

Administraţia Fondului pentru Mediu face precizarea că în Comitetul Director al AFM din 10 octombrie 2017 au fost avizate spre respingere un număr de 1628 de dosare aferente județelor aflate pe lista de pe site-ul A.F.M.. Procesul de analiză s-a efectuat după același algoritm, respectiv set de 50 dosare analizate în ordinea alfabetică a județelor şi cronologică pentru înregistrările din acelaşi judeţ.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la A.P.M. Mureş, Compartimentul Calitatea Factorilor de Mediu, tel.: 0265314984, int. 123, persoană de contact: Ioana Baciu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.