Locuri de muncă în GERMANIA


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 10 locuri de muncă vacante în GERMANIA ca personal sezonier în domeniul gastronomic. Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională Baden – Wuerttemberg este reprezentantul angajatorului german, un parc de distracţii. Activitatea se va desfăşura în localitatea Meckenbeuren, se va lucra normă întreagă, salariul fiind de 1674 euro brut/lună. Activitatea presupune servirea clienţilor, pregătirea şi prepararea alimentelor comandate de clienţi, aranjarea produselor pe rafturi, încasarea plăţii, păstrarea curăţeniei în restaurant şi în chioşcuri. Angajatorul doreşte ca angajaţii să fie manieraţi, să aibă aspect îngrijit, să fie prietenoşi, flexibili, responsabili. Angajatorul solicită de la angajaţi cunostinţe de limba germană – nivel A2/B1.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV model Europass completat la calculator în limba germană, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Baden-Wuerttemberg@arbeitsagentur.de şi buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BW-014-HOGA”.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro. Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Tîrgu Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2, tel. 0265.266553 sau 0265.269247 int. 109.
Data limită de înscriere: 29.05.2018.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.