Lt.col. Bitere Ionuț, la comanda Jandarmilor mureşeni

Vineri, 16 martie a.c., la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu- Mureș, a avut loc activitatea de predare-primire a comenzii unității.
În conformitate cu ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, începând cu data de 11 martie 2017, pe o perioadă de maxim de 6 luni, domnul locotenent colonel Bitere Ionuț a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de comandant la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș. Numirea a avut loc ca urmare a încheierii împuternicirii deținute de domnul lt.col. Gurău Stelică, care și-a reluat funcția avută anterior, în cadrul Jandarmeriei Harghita.
Lt. col. Bitere Ionuț s-a născut la 30 noiembrie 1976, în localitatea Piatra Neamț, județul Neamț,
este căsătorit și are 2 copii. Absolvent al Liceului Militar “Constantin Brâncoveanu” Ploiești și al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, arma jandarmi, tânărul sublocotenent și-a început cariera militară la unitatea de jandarmi din Târgu-Mureș, în august 1999. Astfel, timp de mai bine de 18 ani, domnul lt. col. Bitere Ionuț a fost încadrat la Jandarmeria Mureșeană, pe mai multe funcții: comandant de grupă, purtător de cuvânt, comandant de detașament și împuternicit șef seviciu. Sfârșitul anului 2017 l-a găsit pe domnul locotenent colonel în funcția de (î)prim adjunct al inspectorului șef, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, de unde după 4 luni, domnul lt.col. Bitere a revenit la Târgu-Mureș, ca împuternicit comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș.
Colectivul de cadre militare și personal contractual al Jandarmeriei Mobile Mureș, adresează domnului lt.col. Gurău Stelică, mulțumiri pentru activitatea desfășurată la conducerea unității, iar noului comandant, lt. col. Bitere Ionuț, felicitări și mult success, în îndeplinirea noii sale misiuni!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.