Luna cadourilor plină de evenimente în municipiul Tîrgu Mureș: spectacol de 1 Decembrie, deschiderea patinoarului și concerte de colinde

Tîrgumureșenii se pot bucura în luna cadourilor, decembrie, de o mulțime de evenimente pregătie pentru ei. Astfel, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, în Piața Victoriei, se vor desfășura o serie de manifestări. Astfel, de la ora 18, în Piața Victoriei vor urca pe scenă Asociația Culturală „Flori de pe Mureș”, Mariana și Adriana Anghel, Ansamblul Artistic profesionist Mureșul, Zdob și Zdub, seara încheindu-se cu un foc de artificii!

Manifestările continuă în data de 6 decembrie cu iluminatul festiv al orașului, ocazie cu care va concerta Alina Eremia, în Piața Victoriei. Evenimentul începe de la ora 18.

În 7 decembrie se va deschide patinoarul Artificial, în parcul municipal de la ora 18.

În 18 decembrie, tîrgumureșenii vor avea parte de un spectacol de colinde, invitat Ioan Bocșa pentru ca la două zile (20 decembrie) să se desfășoare un nou concert, de data aceasta avându-l ca și cap de afiș pe Ștefan Hrușcă și corurile cultelor religioase.

Luna se va sfârși cu Revelionul în stradă, organizat în Piața Victoriei, cu începere de la ora 22.

 

 

Cristina Vancea

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.