fbpx

Luni se sistează gazul pe mai multe străzi din Sovata

În data de 15.11.2021 în intervalul orara 8:00-18:00., din motive tehnice, se sistează alimentarea cu gaze naturale a imobilelor din loc. Sovata:

str.Trandafirilor, Bradului, Libertatii, Ghera, Lacului, Stejerisului, Privighetorii, Linistei, Paraului, Ferastraului, Maistrului, Rachitei, Lunga, Gara Mica, Salcamului, Fagului, Restad, Caprioarei, Campului, Jozsef Attila, Isuica, Teilor,Campul Sarat, cart.Eminescu, cart.Florilor, cart.Petofi, Izvorului, ZorilorVulturului, Cerbului, Ghioceilor, Campul Mic, Aleea Lacului, Ciresului, Tivoli, Stana de Vale, SoareluiStelelor, Arinului, Dealului, Principala nr.152-nr.216,Principala nr.155-nr.225. În vederea preîntâmpinării unor accidente, în intervalul sus-menţionat, vă rugăm:

să închideţi toate robinetele de gaze de la punctele de consum;

să aşteptaţi reluarea alimentării cu gaze naturale, cu robinetele închise;

după reluarea alimentării cu gaze naturale, să reaprindeţi flacăra de veghe de la aparatele automate;să supravegheaţi focurile de la punctele de consum, timp de o jumătate de oră.

În cazul în care simţiţi miros specific de gaz, vă rugăm să anunţaţi imediat Dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid SA, la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928.Regretăm disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW