Mai multe accidente în ultimele 24 de ore

#La data de 05.01.20107, ora 04.48, pe Bulevardul Pandurilor, din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr, de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, tipul Logan, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat uşor un pieton, de 59 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară pietonului.

#La data de 04.01.2017, ora 2001, pe DN 15 E60 , la km 53+400 m., în localitatea Ogra, un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Sîngeorgiu de Mureș, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă a intrat în coliziune cu alt autoturism, marca Volkswagen, care se afla oprit la marginea părții carosabile.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane.

#La data de 04.01.2017, ora 1707, la intersecția străzilor P-ta Petru Maior si Str. Mihai Viteazu din localitatea Reghin, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Reghin, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, a accidentat doi pietoni, care s-au angajat in traversarea străzii prin loc nepermis.
În urma accidentului, două persoane, de 14 şi 25 de ani, au fost rănite uşor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.