Mai multe maşini abandonate au fost ridicate

La finele săptămânii trecute, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș a reluat activitatea de ridicare de pe domeniul public a mașinilor ,, abandonate ” sau ,, fără stăpân ”, proces care s-a derulat în cartierele ,,Tudor Vladimirescu” și ,,Aleea Carpați”.
“Menționăm că la această dată instituția noastră instrumentează un număr de 98 de dosare cu privire la autoturismele aflate în situațiile de mai sus, 8 dintre acestea fiind finalizate, 60 în curs de finalizare iar pentru diferența de 30 urmând a se încheia procedura în următoarele 90 de zile.

Totodată, dorim să precizăm că astfel de acțiuni se desfășoară în conformitate cu Legea 421/2002 – privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenurile aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ – teritoriale, respectiv H.G. nr. 156/2003 – referitoare la aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii 421/2002, în vederea identificării deținătorului legal al vehiculului.
Pe această cale rugăm tîrgumureșenii să ne sesizeze existența autovehiculelor care blochează în mod ilegal parcările orașului, contribuind în acest fel la eliberarea acestora, la fluidizarea circulației și implicit la estetica urbei.” precizează Poliţia locală într-un comunicat de presă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. pe strada Muntenia nr .78 este o masina pe butuci de cand sa dat in folosin’a blocul

  2. Cu masina aia s-a carat mult ciment pentru bloc si e pe post de monument! Nerecunoscatorule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.