Mai mulţi şoferi băuţi la volan amendaţi de poliţişti

#La data de 27 septembrie a.c., la ora 18:51, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, au oprit în trafic, pe DN 13A, pe raza localităţii Fântânele, un autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Fântânele, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 27 septembrie a.c., la ora 18:25, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, au oprit în trafic, pe DC 9, pe raza localităţii Gurghiu, un autoturism condus de un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Solovăstru, care la solicitarea documentelor de identitate, a prezentat un permis de conducere fals.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals.

#La data de 27 septembrie a.c., la ora 14:30, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari, au oprit în trafic, pe DC 45, pe raza localităţii Ghindari, un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, din judeţul Harghita, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal

Comentează cu Facebook