Mai mulţi şoferi sancţionaţi de Poliţia Rutieră

La data de 01.03.2017 poliţiştii Biroului Rutier Tîrgu Mureş, au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe str. Livezeni din localitate.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea, fiind oprit la scurt timp de echipajul de poliţie.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că şoferul autoturismului este un bărbat, de 35 de ani, din comuna Nadeș, care are permisul de conducere reținut și dreptul de a conduce suspendat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui drept de a conduce vehicule a fost suspendat, cu autorul in stare de libertate.

La data de 01.03.2017, poliţiştii Secției 13 Poliţie Zau de Câmpie, au oprit în trafic, pe DJ 151 C, în localitatea Zau de Câmpie, un moped, de culoare gri, fără număr de înregistrare.

Conducătorul mopedului, un bărbat din localitatea Valea Uriesului, judeţul Mureș, nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui moped neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 01.03.2017, ora 20:50, pe DJ 151, în localitatea Valea Largă, un bărbat, de 54 ani, din satul Tritenii de Jos, judeţul Cluj, a condus un autoturism iar pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului (0,64 mg./l alcool pur în aerul respirat) a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp electric din beton, de joasă tensiune.

În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit uşor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Oare nu dispuneti si ridicarea masinilor parcate pe trecerile de pietoni? Sau cele “strecurate” intre balizele de beton? Sau cele care blocheaza trotuarul? Sau fiind masini scumpe – ca doar nu tot prostul parcheaza aiurea – legea se aplica diferit?

    Cu stima,
    Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.