Maraton de 24 de ore de lectură

cartiMâine noapte, la ora 12:00, începe un inediat maraton de lectură intitulat „Citeşte-le târgumureşenilor!” care se va încheia miercuri seară, la ora 23.59, în Zanza Café&Lounge. Cei interesați să ia parte, sunt invitați să citească timp de 5 minute din operele scriitorilor mureşeni, români sau maghiari (traduse în limba română).

Veți putea citi fie din volumele care vă vor fi puse la dispoziţie de către organizatori, fie din propriile dvs. cărți, cu rugămintea ca autorii acestora să fie mureşeni.

La eveniment sunt invitaţi şi aşteptaţi, de asemenea, autorii cărţilor din care se va citi, dar şi personalităţi ale vieţii publice târgumureşene, pentru a da un exemplu copiilor, adolescenților și tinerilor de a nu abandona lectura.

Maratonul de lecturp „Citeşte-le târgumureşenilor!” este organizat cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, care se sarbătoreşte pe 15 ianuarie, data nașterii poetului Mihai Eminescu. Pentru a alege ora la care doriţi să citiţi, vă puteţi înscrie fie prin e-mail la adresa citeste.mures@gmail.com, fie la numărul de telefon 0740-138.386. Evenimentul se va transmite online pe Facebook. Organizatorii sunt: Fundaţia Studium, Rotaract Club Téka, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Biblioteca Teleki-Bolyai, Cluburile Rotaract Târgu-Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.