fbpx

Maria Bunea, locul 1 la Cupa României de Artă Florală

Cupa României de Artă Florală ediția a-IV-a a avut loc în acest weekend la Târgu Mureș.

Cupa Romaniei de Arta Florala este o competitie nationala organizata de Asociatia Antreprenorilor din Domeniul Floristic cu sprijinul Shopping City Târgu-Mureș și Flower Shop Solutions.Scopul competitiei este acela de a evalua nivelul de cunostinte specifice designului floral, indemanarea si creativitatea floristilor din Romania in aplicarea acestor notiuni in realizarea de compozitii florale cu tema prestabilita. Competitia presupune si realizarea a doua compozitii cu tema surpriza.

Mureșeanca Maria Bunea a castigat locul I la Cupa Romaniei de Arta Florala ed. IV-a.

Locul 2 – Molin Ruxandra

Locul 3 – Valeria Pop

Premiul special pentru Inovație- Valeria Pop

Sunt ore de munca si de invatare prin si pentru tot ceea ce fac zilnic, nu doar special pentru competitia asta.Dupa 2 ani am simtit ca e loc de mai bine, azi m-am convins ca am avut dreptate! Si cel mai important, am adus cupa la Mures! a afirmat Maria Bunea.

Intr-o perspectiva mai larga, acest gen de manifestare are ca scop promovarea consumului de flori si promovarea imaginii floristilor ca artisti si nu doar ca simpli vanzatori de flori.Competitia in sine reprezinta o experienta de invatare. Largeste orizonturile atat in plan profesional cat si in plan personal. Abundenta de informatii care vine catre floristi la evenimente de acest calibru este semnificativa. Ocazia de a fi in prezenta unor personaje de reper in floristica este extraodinara pentru cei care cauta sa se dezvolte ca floristi. La nivel de business, contactele care se stabilesc in acest cadru pot duce la noi oportunitati de colaborare.Evenimentul include si o expozitie a lucrarilor de concurs in cadrul Shopping City Targu Mures. Acestea vor fi disponibile pentru vanzare iar banii, astfel primiti vor fi donati Asociatiei Yuppi. Fondurile vor fi folosite pentru organizarea de tabere de terapie pentru copiii cu boli oncologice sau autoimune.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW