Maria Precup aleasă președinte OFSD Mureș

maria precupDuminică 6 octombrie, la Casa de Cultură Mihai Eminescu, Organizația de Femei a PSD Mureș și-a ales noua conducere. Au participat 369 de femei din organizatiile din judetul Mures, iar între invitații speciali s-a numărat și Maria Lazar, secretarul General al OFSD.

Cu această ocazie au fost alese noile organe de conducere ale OFSD Mureș. Astfel a fost ales Consiliul Județean al OFSD format din 120 de membri. Conferința a ales și noul președinte al OFSD Mureș pentru următorii 4 ani, în persoana primarului municipiului Reghin, Maria Precup. Aceasta s-a bucurat de o largă încredere din partea colegelor din județ, fiind aleasă cu unanimitate de voturi. Tot duminică a fost ales Biroul Județean al OFSD Mures format din un secretar, 12 vicepreședinți și 15 membri.

OFSD Mures si-a desemnat si cei 10 delegati la COnferinta Nationala a OFSD care va avea loc in 12 octombrie la Iasi. La sedinta de ieri au fost prezenti, deputatul Vasile Gliga – presedintele PSD Mures, deputatul Florin Buicu și senatorul Alexandru Petru Frătean.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.