fbpx

Maris Fest – „Adrenaline Edition” 2022, între 19-21 august la Transilvania Motor Ring

Maris Fest – „Adrenaline Edition” 2022 (19-21 August) se apropie cu pași repezi. La cea de a 8-a ediție a Maris Fest muzica bună, adrenalina și motoarele turate sunt elementele care vor face ca, timp de 3 zile și 3 nopți, Complexul Transilvania Motor Ring să fie locul în care toți participanții la festival se vor alege cu momente de neuitat. Dar până atunci puteți fi prezenți sâmbătă, 6 August, în parcarea Shopping City din Târgu Mureș la Warm-up Party.

Așadar, sâmbătă, de la ora 14:00 în parcarea Shopping City din Târgu Mureș, se vor încinge motoarele și asfaltul! Timp de două ore, în parcarea complexului comercial, va avea loc o expoziție și un show prin intermediul căruia veți putea primi o mică doză din adrenalina de care vă veți bucura la Maris Fest 2022. La ora 16:00 se va porni într-o scurtă paradă moto, pe străzile din Târgu Mureș, către Bulevardul Cetății.

De la ora 17:30 se va megre în Cetatea Medievală din Târgu Mureș unde sunetul tobelor și beat-urilor vă vor introduce în atmosfera specifică Maris Fest.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW