Mașină furată, de 40.000 de euro, găsită la Reghin

masina politieUn autoturism în valoare de 40.000 de euro a fost depistat joi, la Reghin, în urma percheziţiilor efectuate de Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, împreună cu cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic în opt locaţii din judeţele Mureş, Sibiu şi Braşov.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Mureş, persoanele la domiciliul cărora au fost efectuate percheziţiile erau în atenţia poliţiştilor de aproximativ o lună şi sunt suspectate că au sustras autovehicule din străinătate, care apoi erau traficate pe teritoriul României.

‘Până la această oră, în urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat în judeţul Mureş un autoturism estimat la aproximativ 40.000 de euro, precum şi alte mijloace materiale de probă’, a precizat Andreea Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

La cele opt percheziţii, din care una efectuată în Reghin şi câte trei în Sibiu şi Făgăraş, au participat 81 de poliţişti şi jandarmi.

Andreea Pop a precizat că acţiunea se desfăşoară sub supravegherea şi coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş şi că rezultatele tuturor percheziţiilor vor fi cunoscute în cursul zilei de joi.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.