Măsuri de ordine la meciul ASA-CSU Craiova

jandarmi

Mâine, 5 noiembrie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş, va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, cu ocazia partidei din turul Ligii I de fotbal
Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, va asigura, cu un efectiv de aproximativ 80 jandarmi operativi, măsurile specifice de asigurare ordine publică, cu prilejul partidei de fotbal dintre echipele A.S.A. Târgu Mureş şi C.S.U. Craiova, etapa a XV –a din Liga I de fotbal.
Meciul va debuta la orele 18.00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş, iar în şedinţa tehnică, dintre reprezentanţii Jandarmeriei, Poliţiei, Clubului A.S.A. Târgu Mureş, s-a stabilit gradul – mediu – de risc al meciului, precum şi măsurile privind ordinea şi siguranţa publică pe stadion şi în imediata apropiere a arenei sportive.
Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului A.S.A. Târgu-Mureş, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.
Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efectivele de jandarmi în cooperare cu Poliţia Municipiului Târgu Mureş şi Poliţia Locală.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş reaminteşte spectatorilor că, în conformitate cu Legea nr. 4/2008 modificată şi completată* privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, este interzis:
• accesul în incinta arenei sportive în stare vădită de beţie, introducerea în stadion de băuturi alcoolice, materiale pirotehnice indiferent de categorie, ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;
• afişarea de simboluri, sloganuri ori texte cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminării de orice fel şi la violenţă, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate;
• se interzice pătrunderea pe suprafaţa de joc, aruncarea cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, deteriorarea sau distrugerea mobilierului din incinta arenei sportive, împiedicarea acţiunii forţelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice, etc.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.