Măsuri de ordine la meciul ASA – FC Botoşani

jandarmi

Duminică, 4 decembrie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş, va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, cu ocazia partidei din turul Ligii I de fotbal.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, va asigura, cu un efectiv de aproximativ 65 jandarmi operativi, măsurile specifice de asigurare ordine publică, cu prilejul partidei de fotbal dintre echipele A.S.A. Târgu Mureş şi F.C. Botoșani, etapa a XIX –a din Liga I de fotbal.
Meciul va debuta la orele 18.00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş, iar în şedinţa tehnică, dintre reprezentanţii Jandarmeriei, Poliţiei, Clubului A.S.A. Târgu Mureş, s-a stabilit gradul – mediu – de risc al meciului, precum şi măsurile privind ordinea şi siguranţa publică pe stadion şi în imediata apropiere a arenei sportive.
Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului A.S.A. Târgu-Mureş, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.
Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efectivele de jandarmi în cooperare cu Poliţia Municipiului Târgu Mureş şi Poliţia Locală.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş recomandă tuturor spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării la şi de la locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în incinta stadionului, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.