fbpx

Materialele de construcții rămase nefolosite de la Stadionul Municipal din Târgu Mureș au fost alocate Grădinii Zoo și serelor

Materialele rămase nefolosite pentru investiția ”Amenajare Parc Municipal, Centru de Atletism și Stadion”, după ce lucrările au fost reziliate vor fi redistribuite către Sere și Administrația Platoului Cornești și Grădinii Zoologice. În acest sens, consilierii locali târgumureșeni au aprobat astăzi un proiect de hotărâre. Documentele care însoțesc proiectul de hotărâre arată că în baza Acordului cadru nr. 41 din 9.05.2019  ”Amenajare Parc Municipal, Centru de Atletism și Stadion”, s-a făcut aprovizionarea cu materiale necesare lucrărilor. Parte din aceste materiale au fost puse în operă, iar diferența de materiale există la ora actuală la Stadion și nu mai pot fi puse în operă datorită faptului că acest contract a fost reziliat.

Materialele achiziționate prin contractul sus amintit au fost achitate din creditul bancar, conform HCL nr. 255/30.08.2018, cu modificările și completările ulterioare la Anexa nr. 1, în valoare totală de 33.582.570 lei. “Ca urmare, supunem aprobării sistarea investiției ”Amenajare Parc Municipal, Centru de Atletism și Stadion” și realocarea materialelor achiziționate în baza Acordului cadru nr. 41 din 9.05.2019 prin predarea materialelor către Serviciul Public Ecologie, Peisagistică și Salubrizare Urbană și către Administrația Grădinii Zoologice și a Platoului Cornești, conform solicitărilor acestor două servicii”, se mai arăta în documente.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW