Meci de fotbal profesori vs elevi, la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Tîrgu Mureș

Elevii claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Tîrgu Mureș și-au luat rămas bun de la profesori într-un mod inedit.
Astfel, săptămâna trecută marți, de la ora 12, „terenul de fotbal al gimnaziului a devenit, pentru 30 de minute, gazda unui meci de fotbal între elevii claselor a VIII-a și profesorii de matematică, engleză, geografie, desen și religie”, după cum ne-a informat învățătoarea Carla Pădurean.
Organizatorul evenimentului a fost elevul Antonio Conțiu din clasa a VIII-a B, care ne-a declarant că „A fost o experiență la care nu ne-am așteptat și, deși am pierdut, ne-am simțit foarte bine. Oricum, trebuie să menționez că întotdeauna profesorii câștigă, iar elevii din galerie țin mereu cu ei”.
La acest meci „am invitat să participe ca spectatori toți profesorii și elevii școlii, iar cei mai buni sportivi, care au făcut parte și din echipa de fotbal a școlii, au format echipa noastră, a elevilor”, a mai explicat Antonio.
Întrebat dacă s-au supărat la final pentru că au pierdut, Antonio a spus că „Nuuu, nu ne-am supărat, a fost un meci de rămas bun și ne-am simțit bine. Mai demult, în fiecare an se organiza un astfel de meci și mereu au câștigat profesorii”.

Foto: Carla Pădurean

A.D.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.