Medalie de bronz pentru Tiger Budo Tg. Mureș la Campionatul European de Shinkyokushin

Campionatul European de Shinkyokushin, desfășurat în Polonia în perioada 11-12 Mai, a reunit mai bine de 400 de sportivi (juniori și seniori) din 30 de țări. Scopul competiției a fost acela de a-i desemna pe cei mai buni karateka ai Europei, fiind, totodată, și o preselecție pentru Campionatul Mondial.
Delegației României a fost completată de juniorii mureșeni, Norbert Szabo și Norbert Tanaszi. Cu toate că s-au remarcat la proba de kumite, nu au reușit să se califice pentru un loc pe podium (locul 9), însă Norbert Szabo a reușit să obțină locul 3 la proba de kata.
România se mândrește, de asemenea, cu o campioană europeană la kumite seniori, Andreea Merca (Oradea), și un vicecampion european la kumite seniori, George Suciu (Oradea).
„Medaliile se câștigă cu multă muncă și sacrificii, dar nu totul se rezumă la medalii, până la urmă, participarea fiind foarte importantă pentru sportivii care, astfel, înțeleg tot mai bine ce însemnă o competiție de o asemenea anvergură”, a declarat antrenorul Clubului Tiger Budo, Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN.

Comentează cu Facebook