Medalii pentru luptătorii mureșeni

lupteIn perioada 18-20 octombrie 2013, Sala Polivalenta din Drobeta-Turnu Severin a fost gazda etapei finale a Campionatului National Individual la grupa de vârstă Copii II (nascuti in anii 2000-2001).

Sectia de lupte a Clubului Sportiv MURESUL – Targu Mures a participat la acest Campionat cu trei sportivi, care au reusit sa ocupe doua locuri pe podiumul de premiere si un loc V, prin Marton Andrea, eleva a Gimnaziului “Alexandru Ioan Cuza”, care a reusit frumoasa performanta de a obtine titlul de Vicecampioana in cadrul categoriei de greutate 32 kg. invingandu-si pe rand adversarele ei: Ungureanu Maria de la CSS Viitorul Vaslui, apoi pe Golea Theonia de la CSS Buzau si a fost invinsa in finala de catre Campioana acestei categorii, Scorteanu Adelina de la Clubul Sportiv Scolar Mangalia. Coechipierul ei Simon Róbert, elev al Liceului cu Profil Sport “Szász Adalbert” a participat si el cu succes la acest Campionat si a dobandit o valoroasa medalie de bronz castingadu-si meciurile contra adversarilor lui, in calificari pe George Adrian de la CSS Mangalia, in optimi l-a invins pe Dalnoki Márk de la CSS Sf. Gheorghe, apoi in sferturile de finala a fost invins, (cu toate ca la inceput a avut meciul in mana) de catre Tófalvi Richárd care a devenit Campion, iar in finala mica si-a asigurat medalia de bronz contra adversarului Chivu Daniel de la CSS 4 Bucuresti.

Nagy Szidonia eleva a Scolii Gimnaziale “Frieddrich Sciller”, a avut si ea o participare foarte buna la aceasta finala (ea practica sportul lupte de doar 5 luni), a pierdut meciul in finala mica de carte luptatoare Zoltán Mónika de la CSM Onesti.
De mentionat faptul ca aceste medalii sunt cu atat mai valoroase pt. acesti copii, deoarece atat Simon Róbert (nascut in anul 2001) cat si fetele din echipa, sunt la prima lor participare la o competitie de acest nivel (Campionat National).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.