Ministrul Agriculturii caută soluții pentru efectele Ordonanței 114 la Azomureș

Nechita Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a vizitat în această dimineață platforma Combinatului Azomureș. ”Efectele dezastruoase ale Ordonanței 114 se resimt puternic în industria producătoare de îngrășăminte! Am avut astăzi întâlniri cu echipa de management a combinatului AZOMUREȘ pentru a găsi împreună soluții la aceste probleme. De asemenea, ne-am axat pe modul în care combinatul poate furniza în campania de primăvară îngrășămintele pentru agricultură necesare fermierilor din România.”, a postat ministrul pe pagina sa de socializare.

Tot în cursul zilei ministrul a rostit cuvântul de deschidere în cadrul Adunării generale a Membrilor Federației Crescătorilor de bovine din România, Târgu Mureș. A participat la ședința Comitetului de Coordonare a Administrației Agricole (CCAA).

Pe agenda de lucru a ministrului Agriculturii mai figurează o vizită la fabrica de produse lactate Mirdatod din municipiul Reghin, urmată de participarea la reuninunea anuală a agricultorilor din județul nostru.

Comentează cu Facebook