MIRACOLUL DE LA CLUJ– spectacol invitat la Târgu Mureş

În data de 5 octombrie 2017 de la ora 19.00, la Sala Parking, Reactor de creație și experiment va susține spectacolul MIRACOLUL DE LA CLUJ, în cadrul proiectului Exerciții de democrație. Investigarea istoriei recente, un proiect care își propune realizarea a două spectacole de teatru documentar pornind de la întâmplări semnificative din istoria recentă a României. Echipa Reactor vă invită acum să descoperiți culisele celui mai mare joc piramidal din România.
Spectacolul MIRACOLUL DE LA CLUJ pleacă de la scandalul mediatic legat de schema piramidală CARITAS şi mărturiile persoanelor direct implicate în această poveste. Plasând totul în sfera posibilului și a miracolului, spectacolul aduce în scenă povestea jocului Caritas și a fenomenului care a luat amploare în jurul acestuia în anii ’90. Treptat e dezvăluită dimensiunea politică și socială care a stat în spatele acestui circuit, fără de care nu ar fi putut ajunge la asemenea proporții.

MIRACOLUL DE LA CLUJ

Cu: Oana Mardare, Lucia Mărneanu, Denisse Moise, Doru Mihai Taloş
Regia: David Schwartz
Scenografia: Anda Pop
Dramaturgie: Petro Ionescu
Muzica: Kristina Sipos
Scenografia: Anda Pop
Ilustrații: Lucia Mărneanu
Video: Daniel Răduțu

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 09:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.