Mirajul investiţiilor la Tîrnăveni

Nu vă speriaţi că Tîrnăveni va deveni un fel de El Dorado, dar în perioada următoare mai multe firme intenţionează sa-şi deschidă puncte de lucru în municipiu. Tendinţa este similară cu celelalte oraşe din Transilvania care vor cunoaşte o dezvoltare în perioada imediat următoare.

Partea proastă este că la Tîrnăveni perspectivele sunt doar în domeniul comerţului, ceea ce îi va afecta pe micii întreprinzători locali, care nu prea au cum să se lupte cu marile lanţuri de magazine. Recent o companie din Bucureşti, partener de expansiune al unor lanţuri de comerţ de retail a solicitat administraţiei locale o listă cu potenţiale spaţii disponibile, deţinute fie de autoritatea locală ori de către proprietari privaţi. Firma caută puncte termice dezafectate sau funcţionale pentru cumpărare sau concesionare, în care ar putea funcţiona retaileri de produse alimentare şi de larg consum, mobilier, haine, farmacii. De asemenea se caută şi terenuri pe care s-ar putea construi centre comerciale de proximitate.

O altă companie intenţionează să plătească proprietarilor de teren pe care se află antene de comunicaţii, o sumă în avans în schimbul dreptului de a primi chiriile eşalonate generate de contractele de închiriere.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.