Motociclist decedat în apropiere de Transilvania Motor Ring

La data de 10 noiembrie a.c., ora 15:12, pe DJ 151B, la km 4+284 m, în afara localităţii Cerghizel, un bărbat, de 58 de ani, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a parasite partea carosabilă, a căzut cu motociclul în albia unui pârâu, iar apoi a intrat în coliziune cu structura de rezistenţă din beton de la baza podului situate peste albia râului.

În urma accidentului a rezultat decesul motociclului.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La data de 9 noiembrie a.c., la ora 10:30, polițiști din cadrul Poliţiei mun. Reghin, au oprit în trafic, pe strada Iernuţeni din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din Reghin, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

#La data de 10 noiembrie a.c., la ora 16:36, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band, au oprit în trafic, pe DC 126, un autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, din localitatea Band.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autorizaţia de circulaţie provizorie avea termenul de valabilitate expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Foto: Florin Maşca – Info trafic Targu Mures+radare

Comentează cu Facebook